Medlemsinformation

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till Grimsta Båtsällskap!

I broschyren ”Välkommen till Grimsta Båtsällskap” hittar du mycket nyttig och viktig information.
Har du inte fått den ännu så kommer den inom kort hemskickad till dig. Vi vill också uppmuntra dig att ställa frågor till styrelsen eller funktionärerna.
Hamnkapten eller vice hamnkapten träffas på onsdagar i hamnen mellan 18.00-20.00 (de brukar bjuda på en kopp kaffe!).

För att lära känna andra klubbmedlemmar, varför inte ta en sväng ut till klubbholmen? På helgerna när det är fint väder brukar det oftast vara fullt med folk där och grillplatsen är öppen för alla! Det är bara att ta sin grillbit och känna sig välkommen! Är du fiskeintresserad är klubbholmen också helt rätt plats att diskutera t.ex. var gösen nappar. Nu finns det en mindre sandstrand på holmen, ett hett önskemål från alla stora och små barn som inte vill hoppa ifrån bryggan.
Andra tillfällen att träffa GBSare är på försommarfesten och sensommarfesten. Anmälningar kommer upp i klubbhuset där du också hittar andra listor och övrig information.

Ta reda på vad som gäller för dig som är medlem. Vad betyder vaktplikt, arbetsplikt, vilka betalningsperioder gäller, när ska man anmäla sig till sjösättning / upptagning och varv osv. Allt sådant underlättar om du har koll på och finns att läsa om i broschyren. Fyra gånger om året kommer GBS-nytt hem till dig i brevlådan. Där kan du läsa om aktuella händelser och få viktig information. På hösten och våren är det möten för alla medlemmar där vi tillsammans beslutar om viktig utveckling för klubben.

Arbetspass!

Vid längre arbetspass, bjuder GBS på förtäring

Vaktpass!

En liten lathund för bokningar i BASK  hittar du här: Instruktion f bokning i BAS-K (1).

Tidningen Båtliv

Ingår i medlemsskapet, har ni inte fått den så meddela sekreteraren.

Ansökan om medlemsskap

Intresserad om att bli medlem?
Fyll i ansökan här >>>

Ändring av uppgifter!

Det ni inte kan ändra i BASKen meddelar ni hamnkaptenen!