Tisdagsseglingar 2016

Tisdagsseglingar

Våra populära klubbtävlingar tillsammans med Hässelby Sjösällskap, Strandlidens Båtklubb, Hässelbystrands Båtklubb, Grimsta Båtsällskap och Ängby Båtklubb.

Vårrundan 2016

Det blir 7 seglingstillfällen på våren: 17 maj, 24 maj, 31 maj, 7 juni, 14 juni, 21 juni, 28 juni

Höstrundan 2016

Det blir 6 seglingstillfällen på hösten: 9 aug, 16 aug, 23 aug, 30 aug, 6 sept, 13 sept

Avslutning med prisutdelning: preliminärt den 13 november
Seglingsansvarig för KBS:  Rita Annell

Det har blivit populärt att tisdagssegla. Starttider, bana och regler för genomförande kommer att finnas på KBS och HSS hemsida. Där publiceras även resultaten. De klubbar som deltar förutom KBS är Hässelby Sjösällskap, Strandliden, Hässelbystrand Båtklubb. Grimsta Båtsällskap samt ock Ängby Båtklubb.

Ytterligare information kommer men den som är intresserad av att veta hur det f n ser ut kan gå in på www.hasselbysjosallskap.org eller www.kvarnviken.com.
Där finns beskrivningar.

Denna segling är till för alla, dvs lika mycket för nybörjare som vana kappseglare. Vilka segel man vill ställa upp med kan man själv bestämma. Reglerna är de ”Förenklade kappseglingsreglerna”. Om det verkar komplicerat eller är något du undrar över så ta kontakt med seglingsansvarig. Hur många gånger du vill ställa upp bestämmer du också själv. Det är 13 seglingstillfällen och 8 kommer att räknas.

Efter genomförd segling träffas vi för ”After Sail” på Hässelby Sjösällskaps klubbveranda. Där kan man få både grillad korv och svar på sina frågor om det ena eller andra.

Seglingsansvariga          Claes Ernow                    HSS

Mats Schärberg            HSBK

Rita Annell                     KBS