Uthyrningsstugor

Övre lillstugans nya altan

På klubbholmen finns det två fina stugor för uthyrning till våra medlemmar.

I stugorna finns  2-våningssängar med täcken och kuddar. Det finns även kylskåp.  Var och en som hyr en stuga städar efter sig, se mer i lathund längst ned på sidan. Städmaterial finns i städskåpet i klubbhuset. Den övre stugan är djurfri.

Två våningssängar med filtar och kuddar!
Två våningssängar med filtar och kuddar!

 

Stugorna hgar kyl och frys.
Stugorna har kyl och frys.

 

 

 

 

 

Stugorna bokas på:

Bas-K inloggning

eller hos  hamnkapten, onsdagar mellan 18-20 (under säsong).

Bokningslathund i Bas-K hittar du under Medlemsregister Bas-K. När du ska boka stuga så välj Stugbokning och rätt datum i Bas-K.

Stughyra på klubbholmen per dygn är 200 kr. Betalning av stugorna görs i förväg via swish 123 671 46 61 

UTHYRNINGSREGLER

Ankomst till stugan är kl 12 och du lämnar stugan senast kl 12. Nyckel hämtas och lämnas i skåpet i hamnen med den kod du får. Har du bokat stugan och inte kommer till anvisad tid och inte avbokat innan 24 timmar är du skyldig att betala full stughyra.

Du får inte hyra stugan åt dina barn eller släktingar om du inte själv vistas på holmen, för att boka stuga måste du vara båtägande-, delägar- eller betalande familjemedlem.

VECKA

Du kan hyra EN stuga (ej båda) sju dagar i sträck dock får det ej inkludera två helger. Du kan hyra en stuga måndag- söndag eller fredag – torsdag.
Således går det EJ att hyra lördag-fredag eller söndag-lördag.

HELGER

Du har rätt att förboka stuga/stugorna under en helg. Vill du hyra stugan en till helg går det om ingen annan bokat stugan och du bokar den först på fredagen kl 13.

VARDAGAR

Du har rätt som medlem att förboka stugan vid tre tillfällen på vardagar, varje tillfälle får vara 1-2 vardagar under säsongen. Vill du hyra stugan en till vardag går det om ingen annan bokat stugan och du bokar den först samma dag kl 13.

LATHUND

i lathunden nedan kan du läsa praktiska tips om klubbholmen, pdf

Lathund till holmen