Medlemsinformation

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till Grimsta Båtsällskap!

I broschyren ”Välkommen till Grimsta Båtsällskap” hittar du mycket nyttig och viktig information.
Vi vill också uppmuntra dig att ställa frågor till styrelsen eller funktionärerna.
Hamnkapten eller vice hamnkapten träffas på onsdagar i hamnen mellan 18.00-20.00 (de brukar bjuda på en kopp kaffe!).

För att lära känna andra klubbmedlemmar, varför inte ta en sväng ut till klubbholmen? På helgerna när det är fint väder brukar det oftast vara fullt med folk där och grillplatsen är öppen för alla! Det är bara att ta sin grillbit och känna sig välkommen! Är du fiskeintresserad är klubbholmen också helt rätt plats att diskutera t.ex. var gösen nappar. Det finns en mindre sandstrand på holmen, ett hett önskemål från alla stora och små barn som inte vill hoppa ifrån bryggan.
Andra tillfällen att träffa GBSare är på försommarfesten och sensommarfesten. Anmälningar kommer upp i klubbhuset där du också hittar andra listor och övrig information.

Ta reda på vad som gäller för dig som är medlem. Vad betyder vaktplikt, arbetsplikt, vilka betalningsperioder gäller, när ska man anmäla sig till sjösättning / upptagning och varv osv. Allt sådant underlättar om du har koll på och finns att läsa om i broschyren samt på vår
webbplats och IRS varvs webbplats. Annan matnyttig information får du via GBS informationsbrev som skickas via mejl. Första kvartalet är det årsmöte för alla medlemmar där vi tillsammans beslutar om viktig utveckling för klubben.

Arbetspass!

Vid längre arbetspass, bjuder GBS på förtäring

Vaktpass!

En liten lathund för bokningar i BASK  hittar du här: Instruktion f bokning i BAS-K (1).

Tidningen Båtliv

Ingår i medlemsskapet, har ni inte fått den så meddela sekreteraren.

Ansökan om medlemsskap

Intresserad om att bli medlem?
Fyll i ansökan här >>>

Ändring av uppgifter!

Ändring av kontaktuppgifter gör du själv i BASKen, har du inte en dator kom ner till hamnkontoret på onsdagskvällar kl 18-20 under båtsäsongen (ej juli)