Händer på Klubbholmen

Här kommer lite information om vad som händer på klubbholmen. Vi har haft två arbetspass på klubbholmen och hunnit med mycket.

Den nedre uthyrningsstugan har fått en ny lite större altan. Samt den övre är golvet säkrat med nya reglar för att kunna hyras ut under semesterveckorna. Vi kommer senare att byta/bygga en ny altan på den övre stugan.

Ny stig till andra sidan klubbholmen

Vi har för året köpt in en flismaskin till klubbholmen för att flisa grenar samt småträd/buskar. Vi prövade maskinen med gott resultat på stigen ner från vedboden mot ”andra sidan”. Vi har som sagt haft två stycken arbetspass på ön och vi ö-fogdar är imponerad över intresset att jobba när vi har våra arbetspass.

Sen är det lite mindre roligt med vår viktigaste del på ön och det är bryggorna. De har fått mycket stryk under vintern. Vi har ringt runt till alla bryggbolag som vi haft under årets lopp vad avser reparation. Tyvärr har svaret blivit att de är så bokade att det inte kommer finnas tid förrän efter sommaren.

Hamnkapten Anita kommer träffa ett nytt företag som ska se över bryggorna i hamnen och kanske kan de laga bryggorna på klubbholmen också. Så vi hoppas på att bryggorna inom snarast kommer renoveras.

Lägg inte till med sidan på bryggan

Tänk på när ni besöker klubbholmen att inte lägga till med båten med sida mot brygga för att minimera påfrestningarna på bryggan.

Hoppas ni får en härlig båtsäsong och att solen kommer lysa molnfritt under många dagar
Ö-fogdarna 

ps läs gärna mer om klubbholmen